Já bych si právě EV chtěl půjčit na dovolené, abych si to vyzkoušel. Jenže to by s tím nesměl být takový opruz jak dnes je, bohužel

https://www.patria.cz/zpravodajstvi/572 ... h-aut.html
Moderátor: Josef
Andreas Baader píše:Kdyby nekoho zajimalo nejake info o MG4, tak pokud budu vedet, napisi. Mam chvili dovezenou verzi Luxury.
IMG_20231229_183636.jpg
karel28 píše:Aboj, tady se to zvrtlo úplně mimo téma MG4 jak vidím. Sám přemýšlím o koupi ostré verze MG4 XPOWER. Viděl jsem nějaká videa a absolutně mě to auto nadchlo. Šel jsem i na zkušební jízdu na obyčejné MG4 a je to opravdu neuvěřitelně povedené auto. Jezdil jsem s ním asi hodinu po městě a i s tím standartním výkonem to má úžasný zátah.
Jak je u těchto aut řešeno vzdálené připojení? Vím, že se dá ovládat z aplikace MG, ale myslím tu konektivitu z auta? To se platí MG nějaký paušál, aby auto bylo online? Nebo jak toto funguje?
Předem díky za odpověď a asi si to auto opravdu objednám. Navíc teď jsou možnosti dotace a to auto je pak za super cenu...
Andreas Baader píše:Kdyby nekoho zajimalo nejake info o MG4, tak pokud budu vedet, napisi. Mam chvili dovezenou verzi Luxury.
IMG_20231229_183636.jpg