Servis Tesla - Čestlice/Drážďany
Moderátor: Josef
Servis Tesla - Čestlice/Drážďany
Dobrý večer všem. Máte někdo zkušenost se servisem Tesla (oprava v záruce, model S) v Drážďanech? Jsem objednán do Čestlic už tři týdny a nyní mi posunuli termín o další 3 týdny. Protože reklamuji palubní nabíječku (tedy krom dalších věcí), kdy nemůžu nabíjet, resp můžu ale dost omezeně, tak mě to celkem tlačí. Na hotline mi řekli, že mám objednávku do Čestlic zrušit a objednat se do Drážďan, že tam je volněji, ale že "jen" přesunout to tam nejde. Objednání do Čestlic trvalo cca týden - vytvoření objednávky, vypracování odhadu ceny, odsouhlasení ceny, nabídka termínu a přidělení úplně jiného termínu za další 3 týdny. Pokud bude objednání zase trvat týden a pak dají bližší termín, třeba za 14dnů, jsem na tom na stejno. Ale cesta do Drážďan a do Čestlic (bydlím v Praze), to má také svou hodnotu a nevím kolikrát tam budu muset. Kvalita opravy, zatím jsem nebyl ani v Čestlicích ani v Drážďanech. Tak jak podle vás, Čestlice nebo Drážďany? Za případné info děkuji.
Re: Servis Tesla - Čestlice/Drážďany
Zkušenosti s Prahou nic moc, zkusil bych se poptat tady https://www.facebook.com/groups/tesla3y ... 3hI-E&_rdr
Audi Q4 Sportback e-tron 50
To je teda kvalita servisu a přístup...
Já měl problém u Lexusu, nefungovalo otevírání a zavírání předního grilu. Zavolal jsem servis, řekli, že to zjistí, podle chyby co jsem jim řekl, jestli oprava nebo výměna. Za chvíli telefon, že výměna, díl bude za 3 dny a hned objednání za cca týden dle mé preference. Výmena za hodinu hotovo, dostal jsem kafe a sušenky a jel domů
Zas na druhé straně, od low cost značky človek nemůže očekávat špičkový servis.
Já měl problém u Lexusu, nefungovalo otevírání a zavírání předního grilu. Zavolal jsem servis, řekli, že to zjistí, podle chyby co jsem jim řekl, jestli oprava nebo výměna. Za chvíli telefon, že výměna, díl bude za 3 dny a hned objednání za cca týden dle mé preference. Výmena za hodinu hotovo, dostal jsem kafe a sušenky a jel domů

Zas na druhé straně, od low cost značky človek nemůže očekávat špičkový servis.
Co máš přesně na mysli tím Low Cost značky? Model S je na webkách v cz za 2,4mio, low cost?
Tesla Čestlice po dvou měsících termín posunula až na 05.06., což mi nebylo vhod, tak jsem objednávku zrušil a objednal se do Dráždan. Tam mi dali termín 18.05. což bylo super, ale ten pak posunuli na 05.06., tak nevím jestli jsem si pomohl.
Termín v Dráždanech jsem měl na ráno 7. hod, ale Tesla tam pracuje až od 9.hod. V app bylo napsáno, že konzultace s technikem je nutná, ale toho jsem pak ani neviděl.
Většinu objednaných věcí opravili, některé ne a sdělili mi, že to není vada, ale Tesla standard (propadlá střecha, koroze kapoty...).
Na opravené auto jsem čekal do 18.hod. Celou dobu jsem byl v Tesle sám, ten den tam nedorzail žádný klient, stejně tak jsem neviděl, že by někdo přivezl/předal auto na opravu. Ptal jsem se jednoho z prodejců jak je to možné, a prý jak v DE zrušili dotace, nikdo nekupuje.
Abych si mohl zajet na oběd, půjčili mi na dvě hodky nové S plaid. Je super a děsně ho chci, jen ta cena, nevím jestli chci dát za auto jako za barák.
Dráždany mohu doporučit, každý koho jsem tam potkal měl slušnou angličtinu, takže domluva úplně v poho.
Termín v Dráždanech jsem měl na ráno 7. hod, ale Tesla tam pracuje až od 9.hod. V app bylo napsáno, že konzultace s technikem je nutná, ale toho jsem pak ani neviděl.
Většinu objednaných věcí opravili, některé ne a sdělili mi, že to není vada, ale Tesla standard (propadlá střecha, koroze kapoty...).
Na opravené auto jsem čekal do 18.hod. Celou dobu jsem byl v Tesle sám, ten den tam nedorzail žádný klient, stejně tak jsem neviděl, že by někdo přivezl/předal auto na opravu. Ptal jsem se jednoho z prodejců jak je to možné, a prý jak v DE zrušili dotace, nikdo nekupuje.
Abych si mohl zajet na oběd, půjčili mi na dvě hodky nové S plaid. Je super a děsně ho chci, jen ta cena, nevím jestli chci dát za auto jako za barák.
Dráždany mohu doporučit, každý koho jsem tam potkal měl slušnou angličtinu, takže domluva úplně v poho.