Nová aplikace na Konu
Moderátor: Josef
Nová aplikace na Konu
Zdravím , tak dnes jsem se nepřihlásil přes starou aplikaci Bluelink a chtělo to novou aplikaci myHyudai , kterou jsem instaloval a vypadá to že jsem se přihlasil k mému autu ( km a % nabíjení souhlasí ) . Tak si budu zvykat na novou APP.
Hyundai Kona Premium 64kWh 2020
Peugeot 3008 SUV 88kW
Peugeot 3008 SUV 88kW
Re: Nová aplikace na Konu
Jojo, také jsem zjistil. Tu novou jsem testoval již delší dobu, ale Bluelink mi lépe vyhovoval...
Kona Electric 64 kWh, výroba 01/2020 Korea, v plné palbě...
Je i pro hodinky...
KONA_CZ Premium 2020/07/17 (115+ t.km za 13,3 kWh/100km dle PP) - servisuji v Hyundai Louda Auto Strakonice
IONIQ Ultimate 2018 (41 t.km s průměrem 12,0 kWh/100km dle PP)
MiEV 2014 (20 t.km)
MiEV 2014 (20 t.km)
MyHyundai mám už nějakou dobu, fungovalo to dobře. Ale v období 2-4. dubna to bylo nějaké zaseklé. Zobrazovalo to stav z 1/4/2026 a nekomunikovalo to s autem. Stejně tak u manželky.
Nepomohly restarty telefonu.
Dnes už ukazuje aktuální stav.
Měli jste někdo podobný problém? Nemůže to souviset s vypnutím BlueLinku a migrací všech do nové apky?
Měli jste někdo podobný problém? Nemůže to souviset s vypnutím BlueLinku a migrací všech do nové apky?
Kotlick píše:MyHyundai mám už nějakou dobu, fungovalo to dobře. Ale v období 2-4. dubna to bylo nějaké zaseklé. Zobrazovalo to stav z 1/4/2026 a nekomunikovalo to s autem. Stejně tak u manželky.
Myslím, že k žádné migraci nedošlo, nová aplikace používala BlueLink a dále jej používá, jen se už na aplikaci BlueLinku nedostaneme.
Pro aktualizaci stavu v nové aplikaci MyHyundai na obrazovce "Stav" přejedu pod memu "Stav" nebo "EV" prstem po obrazovce od menu dolů a načte se aktuální stav.
Pokud toto neuděláte, pak se zobrazuje různě starý stav. V uvedeném období s aktualizací nebyl problém.
KONA_CZ Premium 2020/07/17 (115+ t.km za 13,3 kWh/100km dle PP) - servisuji v Hyundai Louda Auto Strakonice
MiEV 2014 (20 t.km)
MiEV 2014 (20 t.km)
Mně tam trochu vadí jedna věc. V bluelink byla hned po ukončení jízdy viditelná tato poslední jizda. V myHyundai je tato vidět až s velkým spozdenim, často až druhý den.
Kona EV Style 2020.
Pavel159 píše:Mně tam trochu vadí jedna věc. V bluelink byla hned po ukončení jízdy viditelná tato poslední jizda. V myHyundai je tato vidět až s velkým spozdenim, často až druhý den.
Nestačí jenom načíst aktuální stav...?
MiEV 2014 (20 t.km)
MiEV 2014 (20 t.km)
Lama píše:Kotlick píše:MyHyundai mám už nějakou dobu, fungovalo to dobře. Ale v období 2-4. dubna to bylo nějaké zaseklé. Zobrazovalo to stav z 1/4/2026 a nekomunikovalo to s autem. Stejně tak u manželky.
Myslím, že k žádné migraci nedošlo, nová aplikace používala BlueLink a dále jej používá, jen se už na aplikaci BlueLinku nedostaneme.
Pro aktualizaci stavu v nové aplikaci MyHyundai na obrazovce "Stav" přejedu pod memu "Stav" nebo "EV" prstem po obrazovce od menu dolů a načte se aktuální stav.
Pokud toto neuděláte, pak se zobrazuje různě starý stav. V uvedeném období s aktualizací nebyl problém.
Jo to jsme dělali. Apka už 2 dny funguje dobře. Netuším co se stalo, ale nešla nám 2 dny.
Lama píše:Pavel159 píše:Mně tam trochu vadí jedna věc. V bluelink byla hned po ukončení jízdy viditelná tato poslední jizda. V myHyundai je tato vidět až s velkým spozdenim, často až druhý den.
Nestačí jenom načíst aktuální stav...?
Ne, nestačí. Prostě se tam ta jízda objeví až po nějakém čase, i několik hodin. Byl to jeden z důvodu, proč jsem až do konce používal bluelink.
Kona EV Style 2020.
Pavel159 píše:Mně tam trochu vadí jedna věc. V bluelink byla hned po ukončení jízdy viditelná tato poslední jizda. V myHyundai je tato vidět až s velkým spozdenim, často až druhý den.
Přesně tohle stojí za hovno.
Mám nové chování aplikace. Otevřu ji a auto to jako by nenačte. Zavřu a znovu otevřu a pak je vše OK. Prostě musím ji otevřít, zavřít a znovu otevřít, aby se mi auto načetlo. Sere mě to. Máte to také tak?
- Martin Helán
Ano stejná zkušenost posledních pár dní
Ano, také potvrzuji stejné chování a myslím si, že z důvodu větší bezpečnosti požadují znovu přihlášení po nějaké době nečinnosti...
MiEV 2014 (20 t.km)
MiEV 2014 (20 t.km)
A dnes nechce reagovat na povely. Asi se v tom hrabou.
V aplikaci se objevila položka "Válečné výdaje". Už jste to také objevili?
TomasB píše:V aplikaci se objevila položka "Válečné výdaje". Už jste to také objevili?
Prohledal jsem, ale neobjevil.
MiEV 2014 (20 t.km)
MiEV 2014 (20 t.km)
Nevidím obrázek Kony, dříve byl a zmizel a zůstal pouze stín...
Prohledal jsem celou aplikaci, ale nenašel nastavení (mám Android).
Jsem sám, nebo máte také někdo bez obrázku.
Prohledal jsem celou aplikaci, ale nenašel nastavení (mám Android).
Jsem sám, nebo máte také někdo bez obrázku.
MiEV 2014 (20 t.km)
MiEV 2014 (20 t.km)
Jenom stín. Jinak se mi zdá, že appka už funguje dobře. I se dobře připojuje.
Ty "Válečné výdaje" už opravili. Byl to název na který když se klikne, objeví se průměrná spotřeba.