Zkušenosti Kia e-Niro 64 kWh 2020
Moderátor: Josef
Re: Zkušenosti Kia e-Niro 64 kWh 2020
Tomu nerozumim…opravdu jen rucne to je divne
prece to snad musi nejak jit

-
Re: Zkušenosti Kia e-Niro 64 kWh 2020
Asi bude to klimatizování primárně určeno s připojeným kabelem. Mám příručku jen v ang,takže taky nevím. Navíc mám Niro od léta,takže první zima mě teprve čeká. Zatím jsem jen vyzkoušel vyhřát auto dálkově přes app. V noci / před 22:00/ teplota kolem 3-4 C,mobilem jsem to pustil a po příchodu byla v autě "sauna" - nastaveno na 22C. Kolegové škrabali,já měl čelní už jen vlhké... Ale asi je potřeba dobrý signál- v garáži mi to nepustí/ vzdálenost cca 100m/
Můj dotaz : vím,že auto samo dobíjí 12V baterii /mělo by
/. V této době mám jen krátké trasy,s rádiem a vyhřevem sedačky - nevím,jestli to více neodebírá z malé baterie... Namátkou jsem v pátek před odjezdem připojil nabíječku : není asi přesná- ukázalo to 12,2V. Po příjezdu /cca 25km/ ukázala 12,4V. Používal někdo z Vás to externí nabíjení,nebo to necháváte jen na autě? Minulý majitel "odrovnal" tu origo - asi nechával odemknuto,nebo otevřeno - vyměnil ji za Vartu,silnější.
Po trošce rozmýšlení jsem "napsal rakouskému ježiškovi",jestli by mi nepřinesl frunk..jestli otvírám předek,nebo zadek,je to jedno...
Můj dotaz : vím,že auto samo dobíjí 12V baterii /mělo by

Po trošce rozmýšlení jsem "napsal rakouskému ježiškovi",jestli by mi nepřinesl frunk..jestli otvírám předek,nebo zadek,je to jedno...