Na vedomi se v podsekci dava, ze za ucelem hromadnych zapisu upgradu baterie do technicaku poradam na E Salonu uredni sraz.
Vice podsekce dotcenych:
http://elektroforum.cz/viewtopic.php?f=12&t=857&start=220#p22105
Ostani mohou take dorazit

Havrla
Moderátor: Josef
Pisi69 píše:Také moc děkuji
Když koukám na popis, je možné s touto vstupenkou jít na veletrh už ve čtvrtek 9.11.? V detailu je u některých hal napsáno ze ano. Velice mne zajímá a rád bych si prohlídl Renault Scenic e-tech, který by na akci měl byt. Bohuzel pa-ne budu pravděpodobně mimo Prahu. Děkuji za odpoved pokud nekdo víte.
Josef píše:…. Na Renault Scenic jsem byl zvědavý, mě osobně se design líbil, ta červená barva karoserie byla pěkná, přítelkyně řekla, že prý má divnou látku na sedačkách a nemá ani automatické otevírání kufru, takže ona by ho nebrala....
e-LUKY píše:Taky mne zklamal přístup BMW, Mercedesu a AUDI, na výstavě, NIC.
Asi zjišťují, že jsou fakt pozadu a neví jak to dohnat.
Pisi69 píše:Josef píše:…. Na Renault Scenic jsem byl zvědavý, mě osobně se design líbil, ta červená barva karoserie byla pěkná, přítelkyně řekla, že prý má divnou látku na sedačkách a nemá ani automatické otevírání kufru, takže ona by ho nebrala....
Tak koukám ze tam asi v průběhu výstavy měnili auta. Ve čtvrtek zahajovali výstavu se Scenic v bílé barvě, světlé sedačky a otevírání kufru bylo automatické.
Pisi69 píše:Josef píše:…. Na Renault Scenic jsem byl zvědavý, mě osobně se design líbil, ta červená barva karoserie byla pěkná, přítelkyně řekla, že prý má divnou látku na sedačkách a nemá ani automatické otevírání kufru, takže ona by ho nebrala....
Tak koukám ze tam asi v průběhu výstavy měnili auta. Ve čtvrtek zahajovali výstavu se Scenic v bílé barvě, světlé sedačky a otevírání kufru bylo automatické.